Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 34

SADRžAJ

Dalibor i Pero otkrivaju na staroj filmskoj snimci da su djed Borko i Baba Beba bili drumski razbojnici. Dalibor preispituje cijeli svoj identitet. Zaključi kako je možda bio u krivu što je čitav život pokušavao živjeti pošteno od pogrebničkog posla.
Srećko i Zoki pokušavaju obeshrabriti novopečene karataše i natjerati ih da odustanu od treninga pomoću ponižavajućih inicijacijskih rituala.
Suzana se nudi pomoći Boženi oko Krune pa je odjene u svoju odjeću. Božena pokušava zavesti Krunu, ali samo privuče Jurinu pažnju pa se pokaje što se uopće trudila. Na kraju i Kruno i Jure ostanu zatečeni kada Božena otkrije da je imala desetak ljubavnika mimo njih dvojice.
Mile je odlučan strpati Babu Bebu iza rešetaka. Nakon što je kontaktirao Biskupa i s njim razgovarao o pljački crkvenog blaga prije četrdeset godina, Mile odluči snimiti Bebino priznanje da je ona počinila pljačku. Biskup, doznavši od Mile da su pljačkaši bili Borko i Beba, naredi Srećku da se domogne otete crkvene imovine - gaća Sv. Dizme.
Nove epizode serije "Dar Mar" gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Brooklyn 99 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Neki bolji ljudi (2020)

    image
    „Neki bolji ljudi” porodična je serija čije glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim...
  • Kamiondžije d.o.o. (2020)

    image
    U fokusu priče je mali, običan čovjek, koji prolazi kroz peripetije raznih devijacija aktuelnih društvenih odnosa. Ovo je priča o dva čovjeka, dva potpuno...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.