SEZONA: 1

EPIZODA: 33

SADRžAJ

Kad Božena odlazi pričati s Bebom, ova pobjegne iz kuće pa Božena počinje vjerovati Mili. Mile saznaje da postoji svjedok pogibeljne noći. Beba ipak ne uspijeva pobjeći iz Dizmova jer je Željko privede, te nakon ispitivanja konačno priznaje da je ubila Borka - seksom!
Na Milin užas, Božena pušta Bebu na slobodu, na što joj on odluči stati na kraj. Željko i Ankica pokušavaju od Bebe izvući cijelu istinu, ali bez uspjeha. Baba Beba priznaje jedino da je Borko, uza sve, bio i lopov.
Dalibor se sažali nad Ankicom i odluči ne tužiti Bebu zbog Borkove smrti. Istodobno, sve je sve više zaintrigiran likom svog djeda. Skupa s Violetom nalazi novi trag na fotografiji.
Kruno pokušava Milenu uključiti u nepostojeći karate klub. No kada Srećko odbije učlaniti je u klub jer kluba nema, Milena se zainati te se odluči boriti za ženska prava u Dizmovu. Uz Jurinu i Dadinu pomoć na koncu ipak osniva karate klub, a nevoljki Srećko je prisiljen biti trener. 
Nove epizode serije "Dar Mar" gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Brooklyn 99 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Kamiondžije d.o.o. (2020)

    image
    U fokusu priče je mali, običan čovjek, koji prolazi kroz peripetije raznih devijacija aktuelnih društvenih odnosa. Ovo je priča o dva čovjeka, dva potpuno...
  • Opasne snage (2020)

    image
    Captain Man ima novu ekipu pomoćnika superjunaka - Opasne snage. Captain Man i Schwoz otvaraju lažnu školu kako bi trenirali klince da obuzdaju i kontroliraju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.