Sunčano jutro naziv je revijalno-zabavnog programa uz kojeg će gledatelji O Kanala dobiti svoju jutarnju dozu informacija, ali i zabave za ugodniji početak radnog dana. Iz studija će se svaki dan, od ponedjeljka do petka, uživo u vremenu od 08:00 do 09:15 sati naizmjenično javljati voditelji Amina Zornić, Mirza Salković i Vladimir Čolaković, te gledateljiima prezentirati servisne informacije iz cijele BiH, vremensku prognozu, stanje na putevima, kao i sve aktuelne i važne vijesti iz BiH i svijeta.
Razgovarat ćemo o aktuelnim temama i pitanjima u interesu javnosti, objavljivati korisne i potrebne informacije, te nagrađivati gledatelje u telefonskom kontaktu. Nastojat ćemo uvijek biti vedri, veseli i nasmijani, jer želimo da Sunčano jutro bude dobar početak dana za sve naše gledatelje“,
„U studio Sunčanog jutra dolazit će eminentni gosti iz društvenog, kulturnog, sportskog, muzičkog, političkog, zdravstvenog života BiH, javljat će se uživo iz reporteri različitih gradova, kao i gledaoci za koje ćemo svakog dana obezbijediti i poklone.
Ići ćemo korak dalje i u jutarnjem programu komunicirati sa komšijskim zemljama, slikom ići do atraktivnih ljetnih destinacija, kako bi nam svima početak dana bio što ljepši i opušteniji. Jutarnji program jeste najmlađa emisija koju emituje O Kanal, što ne znači da neće biti i najgledanija“, govori Amina Zornić, voditeljica Sunčanog jutra.
Zahvaljujući partnerskoj saradnji O Kanala i radiostanica širom BiH, Sunčano jutro će gledateljima obezbijediti pregršt servisnih i informacija o događajima u Mostaru, Tuzli, Zenici, Travniku, Banja Luci, Trebinju, Bijeljini, Brčkom i drugim gradovima BiH.
Sunčano jutro bit će dinamičan jutarnji program, sa prvim jutarnjim informacijama, sa pričama iz svih gradova BiH, gostima koji govore o ozbiljnim i opuštenim temama, servisnim informacijama, ali i živim javljanjima novinara, kako O kanala, tako i naših partnerskih medija.

Bilo na kanalima:

O Kanal  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
  • Hollywood: Na snimanju (2003)

    srijeda
    image
    Svakog tjedna „Hollywood: Na snimanju“ donosi izvještaje sa setova triju velikih filmskih produkcija, uključujući snimke akcijskih scena te intervjue s glumcima i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.