Slavni chef Gary Mehigan istražit će bit indijske kuhinje i njezine tradicije iz pogleda lokalnog stanovništva u Delhiju, Jaipuru, Kalkuti i Hyderabadu. Gary će posjetiti obitelji od kojih će naučiti dobro čuvane tajne ove svjetski poznate kuhinje, a usput će se i hraniti poput njenih mještana. Nakon naučenih lekcija i novih iskustava, Gary će sam kreirati jela inspirirana okusima i prehrambenim navikama Indijaca. Svaka će epizoda prikazati jednu zajednicu i jednu kuhinju.

Bilo je na kanalima:

24Kitchen  

PREPORUKE
 • Elevation with Steven Furtick (2017)

  image
  Pastor Steven Furtick leads the followers of Elevation Church in an exciting and informative celebration of their beliefs and of God's teachings.
 • Obale Chesapeakea (2016)

  image
  Abby O'Brien Winters returns to Chesapeake Shores when she receives a panicked phone call from her younger sister Jess, who has renovated the charming Inn at...
 • Vučja krv (2012)

  image
  Vukorepi su dijelom ljudska, a dijelom vučja vrsta poznata po iznimnoj brzini i naglašenim osjetilima. Oduvijek žive među ljudima, a nakon što uđu u određenu...
 • Unomattina (1986)

  image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.