Emisija Trenutak za čisti kutak doprinos je Jabuke TV u sve većem angažmanu čitave svjetske zajednice ka očuvanju okoliša. Provedba europske politike zaštite okoliša temelji se na načelu prevencije i opreza, stoga i sama svrha emisije upravo edukacija, a ne puko izvještavanje o posljedicama. Emisija Trenutak za čisti kutak zamišljena je kao edukativna 25- minutna emisija u terminu dva puta mjesečno u kojoj se donosi pregled noviteta u zakonodavnom okviru, kako državnom, tako i europskom i svjetskom po pitanju zaštite okoliša, obrađuje teme vezane uz određene problematične točke kada je zaštita okoliša u pitanju, donosi edukacije priloge u kojima se građane podučava kako zaštiti okoliš, ističe primjere dobre prakse, ispituje javno mnijenje. Emisija Trenutak za čisti kutak namijenjena je svim građanima i korisna je upravo onima u najmlađoj dobi, jer se svijest o zaštiti okoliša usvaja u školskoj dobi. naravno, sudeći prema našim saznanjima iz anketnih priloga, svjesni smo i da veliki broj građana ne zna pravilno odlagati otpad, ne zna na koji način zagađuju zrak i vodu, stoga je emisija izvrstan edukacijski materijal i za one starije životne dobi.

Emitira se na kanalima:

OTV  

Sljedeće epizode:

petak
18:00
Trenutak za čisti kutak, emisija o zaštiti okoliša ®
03. 05. 2024.
18:00
Trenutak za čisti kutak, emisija o zaštiti okoliša
10. 05. 2024.
18:00
Trenutak za čisti kutak, emisija o zaštiti okoliša ®
PREPORUKE
  • Hrvatske Šume - Hrvatsko zlato

    image
    Hrvatske šume - Hrvatsko zlato je nova emisija u kojoj ćemo govoriti o najvećem Hrvatskom bogatsvu, gospodarenju državnim šumama na čitavom području Republike...
  • Ekovizija

    image
    Emisija Ekovizija je magazinskog tipa i podrazumeva intervjue sa kreatorima politika iz ove oblasti u Crnoj Gori, međunarodnim i nezavisnim ekspertima. U svakoj...
  • U našem ataru

    image
    Poljoprivredna TV emisija „U našem ataru“ je namenjena poljoprivrednicima kojima je brza i tačna informacija od izuzetnog značaja za njihovu proizvodnju.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.