Emisija Ekovizija je magazinskog tipa i podrazumeva intervjue sa kreatorima politika iz ove oblasti u Crnoj Gori, međunarodnim i nezavisnim ekspertima. U svakoj emisiji će se emitovati i specijalne istraživačke priče o aktuelnim temama i obilaziti lokacije označene kao "crne ekološke tačke" i one na kojima se dešavaju ekološki incidenti. Redakcija za ekologiju će javnost obavještavati o akutnim ekološkim problemima, velikim i skupim projektima koji su u začetku ili se tek očekuje njihovo pokretanje. Tražićemo odgovore nadležnih, pratićemo NVO sektor koji se bavi zaštitom životne sredine i promovisati svjetski aktuelne ideje i inicijative. Posebna rubrika predstavljaće crnogorsku floru i faunu, od svjetskih stručnjaka okarakterisanu kao blago od izuzetnog značaja.

Bilo je na kanalima:

TVCG MNE  

PREPORUKE
  • CC:N - Comedy Central News Mit Ingmar Stadelmann (2017)

    image
    Moderator Ingmar Stadelmann stellt die knallharten Fragen der Zeit, egal, ob es um den Zustand der Demokratie oder den Zustand der Pornoindustrie geht. Im...
  • À l'Affiche

    image
  • Arhiv B

    image
  • Littoral

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.