"Brak na neviđeno" je jedinstveni šou program za upoznavanje, u kom učestvuju slobodne žene i muškarci, koji se prijavljuju putem konkursa za bračne partnere, a psihološki tim prema prihvaćenim prijavama sklapa idealne partnere za brak na osnovu njihovih profila i želja. Ukoliko proradi hemija, sklapa se brak i zatim odlaze na medeni mesec. Emisija "Brak na neviđeno", nastala u saradnji TV Pink i produkcijske kuće "Top Manifest", pokriva sve troškove venčanja, uključujući venčanicu, odelo, burme, ali i dodatnu nagradu kao što je odlazak na medeni mesec sa džeparcem. Nakon nekoliko nedelja Voditeljka Milica Kon ih posećuje na medenom mesecu i saznaje da li je brak opstao ili ipak ne.

Emitira se na kanalima:

Pink BH  PINK PLUS  Pink M  PINK  

Sljedeće epizode:

sutra
22:46
Brak na neviđeno
sutra
23:00
Brak na neviđeno
sutra
23:00
Brak na neviđeno
sutra
23:18
Brak na neviđeno
15. 12. 2022.
23:00
Brak na neviđeno
15. 12. 2022.
23:00
Brak na neviđeno
PREPORUKE
 • Paklena kuhinja (2007)

  image
  Paklena promena u programskoj šemi. Ispravite loše navike u kuhunji i podsetite se saveta velikog kuvara Saše Mišića. Bez dlake na jeziku, na ivici konflikta,...
 • Prave kućanice s Beverly Hillsa (2010)

  image
  A reality series that follows some of the most affluent women in the country as they enjoy the lavish lifestyle that only Beverly Hills can provide.
 • Čelični prijatelji (2014)

  image
  Michael Manousakis i njegov tim u Morlock Motorsu mogu nabaviti bilo koje vozilo. Genijalac iz Westerwalda može se pohvaliti impresivnim popisom izvrsnih...
 • Shopping Queen (2012)

  image
  5 women go on 4 hour shopping trips each to style in the best fit for the motto given by the designer Guido Maria Kretschmer in the beginning of the week.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.