Rejan je unuka obitelji Sadoglu, jedne od najmoćnijih obitelji u Midjatu. Iako su njezini otac Hazar i stric Džihan važne osobe u velikoj obitelji, pravi vođa je njezin djed, Nasuh. Nasuh se loše ponašao prema Rejan, uvijek je bio obzirniji prema njezinoj rođakinji Jaren. Razlog tomu je što Rejan nije njegova biološka unuka. Nesvjesna te činjenice, Rejan ode na jahanje i kad joj se približi Miranov auto, konj se preplaši i Rejan padne. Miran se zaljubi u Rejan i želi se vjenčati s njom. Ta vijest nagna Jaren da se osveti Rejan jer joj preotela voljenog. Nakon vjenčanja, Miran i Rejan odlaze u svoju kuću kako bi započeli svoju vezu, no Miran okonča vezu nakon što prvu noć provede s Rejan zato što je Rejanin otac ubio Miranove roditelje prije mnogo godina, pa je Mirana odgojila baka kako bi osvetio njihovu smrt. S vremenom će tajne biti otkrivene dok će Rejan i Miran pokušati njegovati svoju ljubav unatoč svim zaprekama.
Kako će ljubavna priča, proklijala na tragovima tisućljetne povijesti Midjata, utjecati na sudbinu dvije obitelji? Hoće li zgodni poslovnjak iz Istanbula osvojiti Rejan, čija je ljepota legendarna u cijelome Midjatu? U seriji ‘Ljubav osvetnika’, ljubav na prvi pogled bit će stavljena na veliku kušnju!

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.