Svijet je u previranju. Svakodnevno svjedočimo da višedesetljetni poredak nestaje pred našim očima, a utješna ravnoteža prepušta mjesto iznenađenjima, neshvatljivim obratima i novim politikama neočekivanih lidera. I hrvatski građani najčešće pitaju: "Zašto se to događa?" Nikada nam kao danas zbivanja udaljena tisućama kilometara nisu bila bliža i toliko utjecala na naše živote.
Novi vanjskopolitički magazin Hrvatske televizije "Agenda: Svijet" upravo zato želi informirati, približiti i analizirati svjetske događaje, procese, izazove i prijetnje. Kao što mu samo ime kaže, novi magazin na svom dnevnom redu ima cijeli svijet. U pola sata, uz reportaže naših izvjestitelja i analize sa stručnjacima i akterima u studiju, donosimo barem dio odgovora na pitanja koja se gomilaju.

Emitira se na kanalima:

HTV4  

Bilo je na kanalima:

HTV1  

Sljedeće epizode:

srijeda
20:05
Agenda: Svijet, vanjskopolitički magazin
15. 12. 2022.
16:05
Agenda: Svijet, vanjskopolitički magazin
21. 12. 2022.
20:05
Agenda: Svijet, vanjskopolitički magazin
22. 12. 2022.
16:05
Agenda: Svijet, vanjskopolitički magazin
PREPORUKE
 • Onorevoli confessioni

  image
 • The Bottom Line

  image
  Todo sobre los temas sociales y políticos más importantes de Estados Unidos, y el impacto que tienen en el mundo.
 • Poligraf - politički grafikon

  image
  “Poligraf - politički grafikon” je aktualna politička emisija koja obrađuje najvažniji događaj tjedna. U njoj sudjeluju relevantni gosti iz političkog i javnog...
 • Arena

  image
  Oddaja Arena bo prostor za soočanje mnenj in pogledov na aktualne politične in družbene razmere. Razmišljali in razpravljali bomo o vsem od trenutne politike do...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.