Radnja ove porodične mini-serije smeštena je u Nikšiću. Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Svaka epizoda je posvećena jednom od glavnih junaka, a to su tri žene i jedan muškarac.
Ana (42) je biohemičar i samohrana majka. Samoj sebi je dijagnostifikovala kancer grudi. Zorka (42) je supruga uspešnog biznismena koja pokušava da ostane trudna. Pita se da li su joj grudi u redu zbog hormona. Jelena (43) je udata za stranca, nastavnica u Nikšiću, rodnom gradu sve tri glavne junakinje ove priče, koja želi inostranu stipendiju.
Njih tri se susreću u rodnom gradu na dvadesetpetogodišnjici mature. Iako žive u tri različite države koje su nastale raspadom Jugoslavije svaka ima važne probleme sa grudima. Fuki (42), njihov šarmantni i delinkvenciji sklon školski drug sa sve tri drugarice ima i još ponešto. Fuki živi sa svojom babom i bavi se sumnjivim poslovima. Tri dana, tokom kojih svi oni podvlače crtu i računaju sa još uvek bezbrojnim nepoznatima, promeniće im živote. Šest meseci kasnije, jedan dan, kao epilog, pokazaće krajnje rezultate na njihovim putevima ka samoostvarenju. U prvoj epizodi serije u tok jedne slučajne ljubavne noći Ane sa Fukijem, saznajemo da u njenom životu ništa nije kako izgleda...

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.