Iako potječu iz siromašnih obitelji, Juana (Mario Cimarro), Pedra (Ezequiel Montalt), Gaspara (Fabián Ríos), Lucasa (Jonathan Islas) i Josea (Jose Luis Resendez) pod svoje su okrilje, pukom srećom, uzeli bogati usvojitelji, koji su ih odgajali kao vlastitu djecu. Sva petorica odrastala su pod istim krovom, u društvu mnogih radnika na velikom obiteljskom posjedu, a u znak zahvalnosti prema svom usvojitelju, g. Emiliju del Monteu, braća su sa zadovoljstvom preuzela nova prezimena. Tijekom svih tih godina živjeli su u idili i savršenstvu jer, osim što su imali sve, momci su se s lakoćom brinuli za obiteljski posao i životinje na najuspješnijem imanju u okolici, „La Arboleda", ne sluteći da će njihova sreća uskoro biti ugrožena! Naime, na dan proslave zaruka Juana i njegove dugogodišnje djevojke Juliete Millan (Margarita Muñoz), obiteljski odvjetnik obavijesti obitelj del Monte o nezamislivoj istini koja se godinama vješto skrivala. Prema oporuci nedavno preminulog Emilia, bogati vlasnik velebnog ranča ima biološku kćer Paulu del Monte (Marlene Favela), prekrasnu, elegantnu i neustrašivu mladu damu koja će istog trena postati i najgora prijetnja petorici braće jer zahtijeva dio očevog nasljedstva, koji joj zakonski i pripada. Bez obzira što je Emilio skrivao njezin identitet od rođenja, Paula će svim silama pokušati zaštititi svoje interese i ispuniti obećanje koje je davno dala svojoj majci, pa čak i živjeti na ranču s braćom ako je potrebno. Paula nije niti zamišljala da će se, usred traganja za pravdom i planiranja osvete, zaljubiti u najstarijeg polubrata Juana prema kojem osjeća snažnu privlačnost. Zbog te neočekivane situacije, Paula će promijeniti svoje prioritete pa će, osim želje da postane vlasnicom obiteljskog posjeda, htjeti osvojiti i Juanovo srce. Nakon njenog pompoznog dolaska na ranč, život posvojene braće više neće biti isti jer će nova „nasljednica" izazvati dosad nezamislive, najljuće reakcije i pobuditi najjače strasti u svim članovima obitelji del Monte!

Glavni direktor američke televizijske i produkcijske kuće Telemundo, Don Browne, i izvršni producenti odlučili su snimiti novu obradu čileanskog hita „Hijos del Monte" iz 2008. godine. Odmah su znali da će se serijal snimati na prekrasnim proplancima Kolumbije, a nisu se dvoumili niti oko odabira protagonista, ali su netom prije početka emitiranja serijala s ponosom objavili priopćenje kako su nakon dugo vremena opet „spojili" dvoje izvrsnih latino glumaca. Nakon što su davne 2002. godine zajedno glumili u telenoveli „Gata Salvaje", Mario Cimarro i Marlene Favela opet su zaigrali ljubavni par. I dok je Cimarro hrvatskim ljubiteljima španjolskih sapunica poznatiji iz serija „Osveta ljubavi" i „Ljubav bez predaje" koje su se emitirale na RTL Televiziji, Favela je ostala zapamćena po ulozi u posljednjoj seriji „Zorro" u kojoj je glumila prije četiri godine. Osim Cimarra, ostalu braću del Monte glume José Luis Reséndez (poznatiji kao Fabrizio iz serije „Slomljeno srce"), Jonathan Islas (utjelovio lik Ricarda u seriji „Najljepši urok"), Ezequiel Montalt ("Anđeo i vrag") i Fabián Ríos, dok nesretnu Julietu glumi lijepa kolumbijska glumica Margarita Muñoz, koju hrvatski gledatelji još nisu imali prilike upoznati.

Iako je Telemundo tek sredinom siječnja ove godine počeo s emitiranjem „Nasljednika", sudeći prema rezultatima gledanosti, ova bi telenovela mogla ostvarili izniman uspjeh dostojan nedostižnog hita "Osveta ljubavi" iz 2003. godine, pogotovo zbog brojnih zanimljivih zapleta koji se događaju već u prvim epizodama. Naime, dolaskom nove negativke na ranč, naizgled savršena braća, njihova rodbina i prijatelji vrlo će brzo skinuti maske, a njihove ljubavne zavrzlame, spletke, svađe, prijevare, prometne nesreće, problemi s alkoholom, vandalizam i pokoji pokušaj ubojstva, gledatelje će zasigurno držati u napetosti! Velika je vjerojatnost da će i hrvatski fanovi španjolskih serijala ubrzo slijediti primjer američkih kolega i rado ostavljati svoje komentare na brojnim internet forumima o tome tko je ljepši, bolji ili dosadniji brat obitelji del Monte, ili pak priznati koji im je najgori ili najbolji ljubavni par ili scena.

Najzgodniji i najpoželjniji mladići u regiji, petorica braće Del Monte, imali su sve što se poželjeti može, ljubav, sreću i bogatstvo. No samo zbog jedne osvetoljubive žene, u jednom su danu izgubili sve što su godinama uspješno gradili! Što im je sudbina namijenila i hoće li ipak naći mir i ljubav, gledatelji će doznati kroz 130 epizoda novog serijala „Nasljednici".

Bilo je na kanalima:

TV3 Medias  PINK PLUS  PINK EXTRA  RED tv  Nova BH  PINK  RTL  RTL2  

PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.