U modernom Tokyu živi obična djevojka Kagome. Sa njom u kući žive i njed djed, mama i mlađi brat. Kao i svi tinejdžeri, i ona je živahna, sanjiva i ne brine se o budućnosti, ali je i marljiva učenica u školi.
Jednog dana u bunaru u hramu Kagome slučajno upadne u vremenski portal i stigne u Japan u srednjem vijeku. Tamo sretne i sprijatelji se sa polu demonom Inuyashom, koji izgledom liči na običnog mladića sa dugom, sijedom kosom. On traži "dragulj četiri duše" kako bi postao punokrvni demon, u čemu mu Kagome odluči pomoći makar je otkrila da se može vratiti natrag kući kada god želi odlaskom u bunar. Pri njihovoj potrazi će im se pridružiti i Shippo, Sango i Miroku. No dragulj traži i zli Naraku..

Bilo na kanalima:

Pro7 MAXX  VIVA  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Zečja invazija (2013)

nedjelja
image
The Rabbids from Ubisoft's "Raving Rabbids" video game series star in their own television series. They explore Earth and discover new things.

Pat the Dog (2017)

nedjelja
image
"Space Dog" is the adaptation of the successful video game for tablets and smart phones. The most famous digital pooch appears today in a cartoon series mixing...

Čudesan Gumball svijet (2011)

nedjelja
image
Dobrodošli u Elmore! Ovo čudesno malo predgrađe nije onakvo kakvim se čini. Svijet Gumballa prati nesretne pustolovine Gubnalla, dvanaestogodišnjeg mačka.

Grizzy and the Lemmings (2016)

nedjelja
image
U samom središtu rezervata u Kanadi je prekrasna šuma, netaknuta priroda. Vladar tog dijela šume je medvjed Grizzy koji se ponaša kao pravi gazda čim rendžer koji...
TOP LISTE

Prijavi se