Mali crveni traktor živi na slikovitoj maloj farmi čiji je vlasnik mladi farmer Stan. Na ostalim su imanjima strojevi veći i jači, no Mali se crveni traktor oslanja na svoju odlučnost i snalažljivost u rješavanju svakodnevnih problema.
Na susjednoj farmi žive veliki traktor i snažni kombajn koji, kao i njihov vlasnik, vole zapovijedati i misle da su uvijek u pravu. Mjesni mehaničar vlasnik je marljivog kamiončića, a najmanje vozilo u mjestu je mali motor, koji se silno voli zabavljati.
Sa svojim sumještanima i prijateljima Mali crveni traktor doživljava niz pustolovina, pa iako nije najveći uvijek je spreman pomoći prijateljima. Njegova domišljatost i dobra volja pomaže u rješavanju svakog problema.

Bilo je na kanalima:

KiKA  HTV2  MiniTV  Hayat TV  

PREPORUKE
  • Vatrogasac Sam (1987)

    image
    'Vatrogasac Sam' je animirana serija za djecu koja prati svakodnevne zgode hrabrog vatrogasca Sama, njegovih kolega, prijatelja i stanovnika Pontypandyja. Sam...
  • Puffy i Tubby

    image
    Dva, uvijek gladna zamorca stalno traže još hrane i otkrivaju kuću u kojoj žive.
  • Vehicles

    image
    Cars, boats, balloons and UFOs, so really any kind of vehicles coming alive.
  • Space Adventures

    image
    What is out there? Explore space with the various playful creatures flying all around in Space adventures!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.