Poznati kapetani Beringova mora gledatelje će voditi kroz posebnu reality seriju ‘Smrtonosni ulov: Mamac’. Sig i Edgar Hansen. Johnathan i Andy Hillstrand. Divlji Bill. Keith Colburn. Lica su ista, ali ovo je potpuno nova perspektiva – talk show svima omiljene emisije o lovu na rakove. Ove se godine Mike Fourtner pridružuje kapetanima u studiju poput njihova člana posade. Kapetani nas podsjećaju gdje smo stali u prethodnoj sezoni ’Smrtonosnog ulova’ te predviđaju kakvi ih zapleti i nepredvidljivi događaji očekuju ove godine na valovitom Beringovu moru. A kapetana Josha Harrisa rešetaju njegovi stariji kolege i to upravo ondje kamo misle da pripada – u Vrućoj stolici. Tijekom jednog sata kapetani uranjaju u nove rubrike koje će voditi kroz ovogodišnji ’Mamac’, poput ’Od kapetana do kapetana’, ’Smrtonosni X’, ’Ulov dana’ i ’Igra lovice’.
Na početku sezone kapetani će upoznati veterinara iz akvarija u Seattleu koji će im govoriti o najsmrtonosnijem morskom biću na svijetu, a pokazat će im i nekoliko morskih zvijezdi. Kapetane će „opkoliti“ kapetan Obalne straže i izmijenit će priče o opasnim spašavanjima, a zatim će se natjecati u izazovu vezanja čvorova Mikea Fourtnera. Tijekom sezone, kapetani će komentirati dotad emitirane epizode ’Smrtonosnog ulova’, razgovarat će s prvom ženskom zapovjednicom broda Američke mornarice, a kapetan Jake Anderson progovorit će o svome prvome danu na poslu i o potresnom samouništenju kapetana Elliotta Neesea. ’Smrtonosni ulov: Mamac’ donijet će nam još mnoge dodatne pikanterije sa snimanja ’Smrtonosnog ulova’, ali i otkriti nova lica kapetana koja još nismo imali prilike upoznati!

Bilo na kanalima:

Doma TV  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Lov na oldtajmere (2008)

Danas
image
Wayne Carini uvodi gledatelje u svijet prikupljanja vrhunskih automobila. Svjedočite njegovoj vještini otkrivanja skrivenih dragulja i davno zaboravljenih relikvija.

Sekunde do katastrofe (2004)

Danas
image
Accounts of famous technological disasters and their subsequent investigations.

Kraljevi leda (2007)

Danas
image
'Kraljevi leda' priča je o pustolovini, ustrajnosti, ljudskoj domišljatosti i, najviše od svega, opasnosti. Svakoga dana vozači kamiona kreću zaleđenim cestama i...

Zatočeni u inozemstvu (2007)

Danas
image
Od otmica do krijumčarenja droge, ovaj nam serijal donosi priče o ljudima koji su bili zatočeni u inozemstvu. Od otmice, mučenja, do suludih planova o...
TOP LISTE

Prijavi se