Dharma i Greg popularna je humoristična serija o dvoje mladih koji dolaze iz posve različitih okružja, ali svojom ljubavi nadjačaju sve konvencije i razlike koje ih čine nespojivima i ostaju zajedno unatoč neslaganjima njegovih i njezinih roditelja.
Dharma Finkelstein, instruktorica joge i trenerica pasa iz San Francisca, odgojena u hipi okružju svojih roditelja, svemu prilazi sa strašću, otvorenim entuzijazmom i iskrenošću koja dovodi u nedoumicu ljude oko nje. Dharma duboko vjeruje u ljubav na prvi pogled, pa kad slučajno sretne Grega, odluči ga pronaći. Par dogovori spoj i već tada se zaljube jedno u drugo. Greg je ponesen njezinom energijom i par se vjenča tu večer. Ali time nisu oduševljeni njezini hipi roditelji Larry i Abby, koji sumnjaju u održivost veze u sklopu tradicionalnih institucija, a još manje njegovi roditelji plave krvi Kitty i Edward. Zapanjeni su čak i Dharmini i Gregovi prijatelji koji im proriču kratku zajedničku budućnost.

Tako počinje ta laka i pitka serija, komedija zabune koja na svoj način progovara o dva lica suvremene Amerike.
Dharmu glumi Jenna Elfman i za ulogu u toj seriji 1998. osvojila je Zlatni globus za najbolju žensku ulogu. Godine 1998. i 1999. osvojila je i TV Guide Awards kao najomiljenija glumica u humorističnoj seriji. Ta glumica koja je završila i baletnu školu nastupala je mnogo u kazalištu, a i zapažena je po ulogama u mnogim filmovima: Keeping the Faith, ED TV, Krippendorf's Tribe, Grosse Point Blank, Town and Country.
Grega u seriji glumi Thomas Gibson, školovan glumac koji je iza sebe ostavio mnoge serije u rasponu od komedija (za Dharmu i Grega nominiran je za Zlatni globus za najbolju mušku ulogu) do drama (Chicago Hope), a uskoro ćemo ga na HTV-u gledati i u novim epizodama serije "Zločinački umovi". Nastupio je i u mnogim filmovima, a najpoznatiji je Kubrickov "Oči širom otvorene".

Bilo na kanalima:

Italia 1  FOX Life  SUPER RTL  Canale 5  HTV2  Comedy Central DE  MRT1  MRT2  HTV1  KANAL A  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Bella i Buldozi (2015)

Danas
image
Follows a perky head cheerleader named Bella whose life in Texas takes an unexpected twist when she becomes the new quarterback for her school team, the Bulldogs.

Bebin tata (2012)

Danas
image
Polusatna serija o mladom muškarcu koji neočekivano postane otac kad njegova bivša djevojka ostavi bebu na njegovu pragu. On odluči odgojiti curicu uz pomoć mame,...

Kućanice (2004)

Danas
image
Jednoga lijepog sunčanog dana u samom srcu Amerike, u najljupkijem od svih ljupkih predgrađa, kućanica Mary Alice Young (Brenda Strong) se… ubila! Sada, Mary...

Prijatelji (1994)

Danas
image
Da nema njezinih prijatelja Monica (Courteney Cox) bi odavno odustala od spojeva. I iako je najzaštićenija od svih svojih prijatelja, ona pokazuje pravu majčinsku...
TOP LISTE

Prijavi se