"Pad Leta 29" američka je TV serija za mlade o skupini tinejdžera čiji se avion srušio na jednome tropskom otoku. Seriju su osmislili Stan Rogow ("Lizzie McGuire", "Darcy's Wild Life") i D. J. MacHale ("Are You Afraid of the Dark?", književni serijal "The Pendragon"). Izvršni producenti su Rogow, MacHale, Shauna Sapiro Jackson te Gina i Rann Wautmull.
Prve dvije sezone sastoje se od zasebnih epizoda, a treća, ujedno i posljednja sezona, snimljena 2007., osmišljena je kao film u četiri dijela.
Serija je snimana na havajskome otoku Oahu, a govori o skupini tinejdžera čiji je avion na putu za Palau uletio u tropsku oluju i srušio se na mikronezijskom otoku. Zahvaljujući solarnome punjaču, djeca snimaju videodnevnike u kojima govore o sebi, svojoj svakodnevnoj borbi za opstanak i jedni o drugima.

U prvoj sezoni, nakon što mu je u oluji eksplodirao motor, avion s desetoro tinejdžera i pilotom sruši se na jedan tropski otok. Srećom, svi su preživjeli nesreću. Dok troje djece i pilot krenu istražiti otok, ostatak ekipe odabire vođu i bori se opstanak. Iako im je snažan monsun uništio tabor i komunikacijsku opremu, ipak su uspjeli nakratko stupiti u kontakt s jednim avionom.

Desetoro srednjoškolaca iz Los Angelesa kreće na ekopustolovinu u Mikroneziji. Međutim, njihov avion uleti u tropsku oluju te se sruši na zabačeni i nenaseljeni otok. Kako bi opstali, ondje moraju naći hranu i vodu, ali i naučiti živjeti u svijetu u kojemu nema autoriteta i zakona.

Bilo na kanalima:

HTV2  ATV  RTRS  Pink Kids  

PREPORUKE
 • Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje (2019)

  petak
  image
  Ramsay će u potrazi za kulinarskom inspiracijom juriti po dolinama, penjati se po planinama i roniti oceanima od Perua, Laosa i Maroka do Havaja, Aljaske i Novog...
 • Propovjednik (2016)

  petak
  image
  “Preacher“ je nadprirodna i mračno komična priča koja prati propovjednika Jessena Custera iz Zapadnog Teksasa koji je izgubio vjeru na njegovom putu do raja....
 • Srebrni mustang (1998)

  petak
  image
  The Silver Brumby, based on the characters created by author Elyne Mitchell, tells of the adventures of the magnificent silver colt Thowra, son of the mighty...
 • Na jug (1994)

  petak
  image
  Nakon što mu ubiju oca, narednik Bentona Frasera (Paul Gross), časnik Kanadske kraljevske policije, dolazi u Chicago kako bi pomogao policiji u rješavanju tog...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.