Nakon dugih devet godina, najpopularniji svjetski reality show vratio se na zagrebačku lokaciju, u više od 1000 kvadrata kuće u koju trenutno baš svatko želi zaviriti. Sve će te prostorije biti pod dvadesetčetverosatnim nadzorom i ništa neće promaknuti objektivima pedeset kamera i mikrofona. Kako bi voditeljica Marijana Batinić, poput naših novih stanara, zablistala u tom velikom povratku Big Brothera tijekom javljanja iz zagrebačke Dubrave, pobrinut će se njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica Petra Nižetić, zadužena za Marijanin stajling tijekom cijele sezone realityja. Scenarij emisije uživo potpisivat će Joško Lokas, osoba sa zavidnim televizijskim iskustvom.

A u sezoni nas očekuju već standardne, ali i neke nove situacije. Gledatelji i fanovi showa će kroz dnevne emisije svakoga dana od 20:00 sati saznati što se događalo u najpoznatijoj kući u zemlji, dok će petak biti rezerviran za live emisiju tijekom koje će kuću morati napustiti jedan od stanara.

Bilo je na kanalima:

RTL  

PREPORUKE
  • Blago vitezova templara (2015)

    image
    U ovoj emisiji ugledni podvodni arheolog i pustolov Barry Clifford s ekipom kopnenih istraživača i stručnjaka pokušava riješiti višestoljetni misterij.
  • Sestre koje teže 450 kg (2020)

    image
    Život dvije pretile sestre koje se nikad nisu odvajale jedna od druge. Amy i Tammy Slaton su sestre s jednom zajedničkom osobinom: obje su pretile. Na YouTubeu su...
  • Najbolji pas Amerike (2020)

    image
    Dobrodošli u najveće sportsko natjecanje pasa u kojem se elitni profesionalni psi K9 i njihovi dreseri natječu na posebno izrađenom poligonu koji je namijenjen...
  • Lovac na starine: Restauratori (2018)

    image
    Skilled craftspeople are bringing Drew Pritchard's finds back to life. With demanding customers and high turnover, their hard work turns trash to treasure.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.