Adriana je udana za Alonsa Gaxiolu, vlasnika tvornice Talavera, a njezine dvije sestre Magdalena i Rebeca žive u istoj kući s njima. Brak im je solidan, i sve bi bilo bajno kad Rebeca ne bi bila hirovita djevojka koja se pred svima predstavlja kao pravi anđelak, a samo Magdalena poznaje pravu narav svoje mlađe sestre i ne vjeruje njezinim poštenim namjerama. Rebeca je oduvijek tajno zaljubljena u Alonsa i zbog toga strašno zavidi Adriani. Ta zavist prerast će u mržnju kada Rebeca sazna da će joj sestra postati majka. S druge pak strane, Magdalena doživi veliku tragediju kada njezin zaručnik nestane na dan vjenčanja. Bespomoćna pred takvom situacijom, ona se odluči odvojiti od obitelji i posvetiti svoj život najpotrebitijima.
Samo nekoliko dana poslije tragedije Magdalena odlazi u glavni grad. Alonso putuje u inozemstvo kako bi zaključio posao i počeo izvoziti svoje proizvode. Tijekom toga razdoblja Alonsova i Adrianina sudbina zauvijek će se promijeniti. Ona će doživjeti tešku nesreću koju će preživjeti jedino njezina malena kći. Nakon te tragedije Alonso će se posvetiti samo svojoj kćeri Lucíji koja će mu biti jedina životna utjeha. Rebeca će to iskoristiti.
Priča se nastavlja 24 godine poslije. Alonso i Rebeca su se vjenčali. Ona je postala Lucíjina majka, najbolja supruga i prava dama. Par dobiva još jednu kćer. Nora ima 22 godine. Hirovita je, svojeglava i manipulira drugima, baš kao njezina majka. Rebeca je nesretna jer je svjesna da je Alonso nikada neće u potpunosti voljeti. Zato si nalazi ljubavnika, ali osjeća se sve usamljenijom. Nakon što ponizi svoga ljubavnika Federica, on počini samoubojstvo, a ona nastavi živjeti kao da se ništa nije dogodilo. Ali ljubavnikova obitelj, osobito njegov brat Marcelo, žele istražiti razlog njegove smrti.
Marcelo odlazi u grad Pueblu i vrlo brzo shvati da će u obitelji Gaxiola Murillo otkriti tajnu bratove smrti. U želji da im se osveti, on se namjerno poveže s njima i spontano se počne zaljubljivati u Lucíju koja ga isprva odbaci, ali s vremenom ga ipak prihvati. Intrige i problemi se nastavljaju, ali i mnogi nesporazumi. Čini se da se prošlost vraća. Tragedije su dio svakodnevice ove obitelji jer sve što se skrivalo počinje izlaziti na vidjelo, kao što to obično biva. Lucía je poput živoga mrtvaca, napustila ju je moguća sreća, sreća koju je samo ona mogla graditi.

Bilo je na kanalima:

HTV1  POP TV  

PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.