Tutti pazzi per amore romantična je komedija u čijem su središtu Laura i Paolo, koji ponovno otkrivaju ljubav nakon mnogo godina samoće. Prepuštaju se ljubavi, ali ta romansa utječe i na živote njihovih obitelji, prijatelja i kolega. Ljubav u svim svojim oblicima pokretačka je sila zbog koje je ova komedija toliko dinamična. Ljubav je prisutna u svim srcima, čak i u užurbanom modernom gradu. Zbog ljubavi ljudi odjednom postaju hrabri, a nekad i luckasti. Ona zarobljava njihova srca te im svakodnevni život pretvara u pravu dramu.
I Laura i Paolo iza sebe već imaju jedan brak te sami podižu svoju djecu. Nakon nezgodnog početka njihova se ljubav rasplamsa te počinje utjecati i na njihove prijatelje, članove obitelji i kolege. Među prvima na koje njihova ljubav utječe njihova su djeca, Emanuele i Cristina, tinejdžeri čiji su se hormoni tek probudili. A među ostalim tu su i Michele, Paolov najbolji prijatelj za kojega je veza nešto strašno, i Laurina prijateljica Monica koja je neizlječivi romantik. Laura i Paolo svima njima iz dana u dan pokazuju zašto zapravo vrijedi biti 'lud od ljubavi'.

Paolo Giorgi (Emilio Solfrizzi)
Paolo je udovac, više ne zna kako bi se ponašao kada su u pitanju pripadnice nježnijeg spola i teško se privikava na novu ženu koja je ušla u njegov život. Uz svoj posao agronoma, u slobodno vrijeme trenira vaterpolsku momčad. Kada upozna Lauru počinje rušiti sve prepreke među njima, pa tako i zidove njihova stana.

Cristina Giorgi (Nicole Murgia)
Paolova kći brzo odrasta u mladu ženu što katkad zbunjuje njezinog oca, ali i nju samu, pogotovo kada se najzgodniji dečko u njezinom razredu zaljubi u nju.

Laura del Fiore (Stefania Rocca)
Laura je već nekoliko godina razvedena i sama podiže svoju djecu. Kako bi zaradila više novca počinje pisati kolumnu sa savjetima za jedan ženski časopis. Na tom poslu upoznaje nove luckaste kolege, a zbližava se i sa svojom šeficom Monicom koja nema sreće u ljubavi. Laurin topli osmijeh i (uglavnom) hladna glava pomažu joj u stjecanju novih prijatelja.

Emanuele del Fiore (Marco Brenno)
Iako se ponaša kao da je posve siguran u sebe, Laurin sin tinejdžer zapravo je prilično nesiguran. Iako je vrlo pedantan, njegov ugled najboljeg učenika naruši se kada se zaljubi u stariju djevojku.

Michele Brunetti (Neri Marcoré)
Michele je Paolov najbolji prijatelj. On napušta posao agronoma i otvara restoran koji postaje mjesto okupljanja glavnih likova u ovoj seriji. Kao zloglasni zavodnik on prezire sve veze koje traju duže od dva dana. Hoće li ga Monica promijeniti?

Monica Liverani (Carlotta Natoli)
Monica je Laurina najbolja prijateljica i urednica je ženskog časopisa koji piše o ljubavnim savjetima. Unatoč tome ona sama nema sreće u ljubavi i stalno je u potrazi za savršenim muškarcem. On bi mogao biti upravo Michele, ali ona ne može zaboraviti kakav ga glas prati.

Bilo na kanalima:

HTV2  HTV1  RAI 1  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Degrassi: Novi naraštaj (2001)

  danas
  image
  Degrassi: The Next Generation kanadska je tinejdžerska serija smještena u svijet koji su osmislili Linda Schuyler i Kit Hood 1979. godine. To je četvrta serija u...
 • Osmi dan (2018)

  danas
  image
  Bahar je pametna i vesela studentica. Odrasla je u imućnoj obitelji i živjela sretnim životom... Dok se jednog dana nije sve preokrenulo. Njena majka Šehnaz, koja...
 • Mala kuća u preriji (1974)

  danas
  image
  Godina je 1878. U tijeku je osvajanje zemlje, a među mnogima koji su u potrazi za novim životom na novoj zemlji je i obitelj Ingalls: Charles, njegova mlada žena...
 • H2O Uz malo vode! (2006)

  danas
  image
  Radnja serije odvija se oko tri djevojke koje se svakodnevno bore s tinejdžerskim problemima, uz jedan dodatni: one su sirene i imaju moć nad vodom. Emma...
TOP LISTE

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.