Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 1/10

Serija Veliki preokret u uređenju vrtova poziv je na borbu ljudima širom zemlje da izađu u svoje vrtove i transformiraju okućnicu. Tri zanimljiva stručnjaka za vrtlarstvo - dizajner Joel Bird, hortikulturist Errol Reuben Fernandes i zanatlija Bruce Kenneth pomažu nam da revolucionarno preuredimo svoj vanjski prostor i nadahnjuju nas da izađemo u svoj vrt. Iskoristit će svoje znanje i stručnost kad je u pitanju preobrazba okućnica te će gledateljima prenijeti znanja i trikove za uređenje zelenih oaza.
U svakoj epizodi vidjet ćemo po jednu transformaciju turobnog dvorišta u rajsku oazu koja oduzima dah. Prije same preobrazbe, vlasnici će sa stručnjacima razgledati neki od kultnih javnih vrtova gdje će se inspirirati nevjerojatnim dizajnom, hortikulturom i postojećim objektima te odrediti temu preuređenja.
Naši stručnjaci crpe nadahnuće iz ovih kultnih prostora i zelenih nacionalnih blaga, pokazujući pritom gledateljima kako postići to posebno ozračje i u svom vlastitom vrtu, bez obzira na njegovu veličinu, oblik i trenutni izgled.

Emitira se na kanalima:

HTV2  

Sljedeće epizode:

petak
08:24
Veliki preokret u uređenju vrtova 2, ep. 4, dokumentarna serija
petak
12:35
Veliki preokret u uređenju vrtova 2, ep. 4, dokumentarna serija ®
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.