Jedanaest godina nakon fenomenalne prve serije Frozen Planet se vraća na čudesno putovanje kroz magične ledene krajeve. Donose ga tvorci Plavog planeta II. Sjeverni i Južni pol.
Snijegom ogrnute šume i ravnice na sjeveru. Najdalji planinski lanci. To su svjetovi neslućene raznolikosti i ljepote, naizgled neoskvrnuti ljudskom prisutnošću. Ta su mjesta tako posebna zbog izdvojenosti, daleko od buke ljudskog bivanja. To su i krajevi koji bude strahopoštovanje, čija nas moć tjera da načas stanemo, ali su i krhki ekosustavi kojima prijete klimatske promjene. Tim područjem vladaju najzagonetnije životinje svijeta. Vukovi love krupne bizone na nepreglednim snježnim ravnicama. Kitovi ubojice posežu za lukavim taktikama dok progone plijen. Rijetko viđeni sibirski tigrovi tiho koracaju kroz prhki bijeli snijeg. Serija je portret naših ledenih svjetova čiji prizor oduzima dah, i to u vrijeme kad njihova budućnost visi o niti.

Bilo je na kanalima:

BBC Earth  HTV1  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.