poster

Blaga Europe

Treasures of Europe (2017)

dokumentarni | Francuska
Redatelj: Julien Bur

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena korisnika: 5/10

Dokumentarna serija nam otkriva vam rijetke, iznimne i jedinstvene činjenice o nekim europskim zemljama, jer možda ono skriveno govori najviše. To su teško pristupačna blaga koja daju ton zemlji, odražavaju stanovništvo, govore o civilizaciji. Za razliku od turizma, organiziranih putovanja i standardnih reportaža ovi dokumentarci prikazuju lutanja, istraživanja, razne nezgode, skretanja s puta, ali isto tako ostavljaju prostor za čuđenje, promišljanje i razumijevanje. Svako tako otkriveno blago pruža nam neprocjenjiv alat za dublje razumijevanje. Sići ćemo s utabanih staza da bolje shvatimo bit zemlje i otvorimo oči za nešto drugo. Serija polazi od otkrivanja zemlje na slobodan način, spontan, izvan normi i nadasve human. Nema označenih staza, obaveznih zaustavljanja. Zastajemo na blagu - baštinskom, prirodnom, kulturnom, tradicionalnom i ljudskom. Ta su blaga najveće bogatstvo zemlje o kojoj nam govore i koja nam objašnjavaju oni koji tu žive.

Emitira se na kanalima:

HTV1  

Bilo je na kanalima:

HTV3  

Sljedeće epizode:

07. 06. 2024.
14:25
Blaga Europe: Rusija 1, ep. 3, dokumentarna serija
PREPORUKE
  • Zoom In (2008)

    image
    Kratka emisija tijekom koje će gledatelji otkriti kako zaista izgleda snimanje najvećih hollywoodskih hitova.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Dokumentarni program

    image
    Dokumentarni program namijenjen svima onima koji žele da nauče nešto novo o svijetu oko sebe.
  • Trgovci automobilima (2003)

    image
    Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.