Život je kao video igra, stalno imamo razne izazove i opcije da bismo prešli na sledeći nivo. U novoj seriji Redakcije školskog programa, po principima igre, hrabra i pametna devetogodišnja devojčica Mina prelaziće iz epizode u epizodu, sa teme na temu, od promena i učenja do vršnjačkog nasilja i samopouzdanja. Kao i svaki uporan lik u video igrici, Mina će zajedno sa svojim drugarima iz škole i porodicom prolaziti kroz razne situacije sa kojima se njeni vršnjaci suočavaju dok napreduje u igri odrastanja. U svakoj epizodi za nju će tu biti Strahinja, vitez iz igrice koji joj predočava da je svakom problemu moguće pristupiti na više načina i da je uvek važno razmisliti o opcijama koje su pred njom.
Ovu igricu ne morate samo da gledate, već se i uključite razmišljajući koje opcije biste vi odabrali i zbog čega. Na prvom nivou Mina se seli u novi stan i kreće u novu školu, pa se suočava sa jednom od najvažnijih lekcija - šta raditi kada se dešavaju promene?

Bilo je na kanalima:

RTS2  RTS SVET  RTS1  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.