Tour de Taiwan godišnja je etapna biciklistička utrka u cestovnom biciklizmu na Tajvanu, u Republici Kini. Tour de Taiwan prvi put je održan u ožujku 1978. godine. Inicijator je bio osnivač Giant Sports Foundation, King Liu. Start i cilj prvog kruga bio je Taipei na sjeveru Tajvana. Jednom je vodila oko otoka, kroz zapadni, južni i istočni Tajvan. Od 2005. godine, Tour je priznat od strane Međunarodne biciklističke unije (UCI) i postao je sastavnim dijelom godišnjeg međunarodnog biciklističkog sajma u Taipehu, koji se održava u ožujku.

Bilo je na kanalima:

Eurosport 2 DE  Eurosport 2  Eurosport 1 DE  Eurosport  Eurosport 1 EMEA  

PREPORUKE
  • UCI Mountain Bike World Cup

    image
    UCI Svjetski kup u brdskom biciklizmu je serija utrka brdskog biciklizma koja je odobrena od strane Svjetske biciklističke federacije. Prva serija Svjetskog kupa...
  • Cape Epic

    image
    The Absa Cape Epic is a physically grueling and mentally demanding mountain bike multi-stage race set in South Africa's Western Cape region.
  • Giro d'Italia

    image
    Giro d'Italia je biciklistička cestovna utrka koja se jednom godišnje održava u Italiji, utrka traje tri tjedna, a najčešće se održava u svibnju (ponekad lipnju).
  • La Vuelta Femenina

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.