U godini čitanja najšareniji televizijski kanal, RTL Kockica, svojim je malim i velikim gledateljima pripremio prikladan i posve nov edukativno-zabavan serijal. Riječ je o projektu 'Kockićeve priče', u kojem gledateljima Kockice priče čitaju poznata RTL-ova lica.
Tako će se na maštovito uređen set, među igračke, oblake i zvijezde, s knjigom u ruci na udobnu fotelju RTL Kockice smjestiti – Zoran Šprajc, Enis Bešlagić, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Tomislav Jelinčić, Ana Brdarić Boljat, Jelena Pajić, Željka Klemenčić, Edita Misirić Vrkljan, glumac Matko Knešaurek te voditelji Kockice Tatjana Horvatić i Davor Balažin. Upravo oni otvorit će vrata dječjeg svijeta i čitati priče koje će zaokupiti pažnju mališana, ali i ostalih članova obitelji. No za razliku od sličnih formata u kojima se čitaju klasične priče i bajke dobro poznate svima, 'Kockićeve priče' napisane su posebno za ovaj projekt i stižu iz pera autorice Jelene Ribić Pavelić. Lik koji se provlači kroz čak 28 novih priča je zaštitni znak RTL Kockice, svima omiljeni Kockić te njegova prijateljica Loptica, koji svakoga dana kreću u nove pustolovine koje će najmlađe gledatelje zabaviti, poučiti i zaintrigirati. Svaka priča posebna je zbog teme koju obrađuje, no jedno je zajedničko svima njima, pozitivne vrijednosti koje se pokušavaju prenijeti mališanima – dobrota, ljubav, poštenje, marljivost, iskrenost i pravo prijateljstvo koje ne može ugroziti nijedna nevolja.

Emitira se na kanalima:

RTL Kockica  

Sljedeće epizode:

sutra
08:35
Kockićeve priče 1, ep. 20, edukativno-zabavna emisija
petak
08:35
Kockićeve priče 1, ep. 21, edukativno-zabavna emisija
subota
08:35
Kockićeve priče 1, ep. 22, edukativno-zabavna emisija
nedjelja
08:35
Kockićeve priče 1, ep. 23, edukativno-zabavna emisija
ponedjeljak
08:35
Kockićeve priče 1, ep. 24, edukativno-zabavna emisija
31. 05. 2022.
08:35
Kockićeve priče 1, ep. 25, edukativno-zabavna emisija
01. 06. 2022.
08:35
Kockićeve priče 1, ep. 1, edukativno-zabavna emisija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.