Otkrijte tajne najplemenitijih životinja na "Agro TV". Preko dvadeset godina kultni TV magazin "Konji ponovo jure" namenjen je za sve ljubitelje konja i konjičkog sporta, pa i u svom najnovijem izdanju na "Agro TV" donosi vam jedinstvenu televizijsku bajku o konjima i ljudima koji ih neguju i vole, o konjičkim nadmetanjima, strasti, eleganciji i brzini.

U 1170. izdanju, između ostalog, saznaćete sve o rasi nonius ili, kako su ga nekada nazivali, "vojvođanski traktor", a gledaoci najgledanije televizije posvećene poljoprivredi dobiće i ekskluzivan uvid u sve tajne životnog ciklusa konja. Takođe, "vremenska mašina" emisije vratiće nas u 2005. godinu, kad je održan Memorijal kralja Aleksandra.

Bilo je na kanalima:

RT Vojvodina 1  

PREPORUKE
  • Učionica

    image
  • Vijesti

    image
    Vijesti Libertas televizije središnja su informativna emisija koja svakodnevno (od ponedjeljka do petka) donosi cjelovite, pravodobne i provjerene informacije....
  • Le Journal De La Rts

    image
    The host presents a round-up of the latest news updates and developments from around the world.
  • Dnevnik

    image
    Središnja informativna emisija koja se emitira svakog dana u 18.00 sati.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.