Sos kanal je jedina televizija gde možete da vidite sve izveštaje sa utakmica Prve lige Srbije, drugog po kvalitetu fudbalskog takmičenje u zemlji. Svake godine vodi se zanimljiva borba - za prva tri mesta koja vode direktno u viši rang ili baraž, to jest za ostanak u ligi iz koje ispadaju čeitri ekipe. Ova liga je miks iskusnih i mladih fudbalera i timova iz svih regija Srbije, od Surdulice i Užica preko Leskovca, Kraljeva, Šapca, Lazarevca, Beograda do Novog Sada, Indjije i Bačke Palanke. Emisija se emituje ponedeljkom od 18.00 sati kada se prioritet daje derbi susretu tog kola i utorkom od 19.15, gde se kompletiraju izveštaji sa svih mečeva.

Bilo je na kanalima:

SOS  

PREPORUKE
  • Clubland

    image
    Clubland je emisija posvećena europskim nogometnim klubovima i donosi vam priče o najboljim igračima, rivalstvima i klupskim tradicijama.
  • Liga budućih šampiona

    image
  • Superliga Srbije u fudbalu

    image
    Srpska Superliga je profesionalna liga za nogometne klubove u Srbiji. Na vrhu srpskog nogometnog sustava, to je glavno nogometno natjecanje u zemlji. Liga se...
  • AFC Cup

    image
    AFC Kup je godišnje kontinentalno klupsko nogometno natjecanje koje organizira Azijska nogometna konfederacija (AFC). Natjecanje se primarno igra između klubova...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.