Vremena su teška i krizna. Posao se teško dobija, a lako gubi. Više se ne bira, samo da se radi.
Dokumentarno-obrazovni program Radio-televizije Vojvodine uradio je serijal Dobar posao, gde je, u primerima zanimanja: kuvar, opančarka, vinar, kontrolor letenja, programer i stilista, pokazao da postoje poslovi u Srbiji gde još uvek može da se dobro zaradi i od toga izdržava porodica.
U višemesečnom istraživanju i snimanju na terenu zaključili smo da je potrebna hrabrost i odlučnost, veliki rad i neprestano učenje i usavršavanje.
Primeri, koje će gledaoci videti na Prvom programu Televizije Vojvodine, vrlo jasno govore i o tome da su oni bili odlučni u nameri da im život ne kreira neko drugi, već da sami budu kovači sopstvene sreće.

Emitira se na kanalima:

RT Vojvodina 2  RT Vojvodina 1  

Sljedeće epizode:

danas
05:50
Dobar posao
četvrtak
03:19
Dobar posao
petak
05:43
Dobar posao
subota
04:01
Dobar posao
PREPORUKE
 • Priče iz lovišta

  image
  U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
 • Kad naš brod plovi

  image
  U emisiji "Kad naš brod plovi" upoznajte dvojac koji putuje duže cijele jadranske obale i njezinih otoka kako bi istražili ribolov. Postoje razne ribolovne...
 • Vrlo zanimljiva emisija o svemu

  image
 • Them Rromano

  image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.