Serijal namijenjen našoj najmlađoj populaciji koncipiran je da popularizuje i propagira zdrav način života kroz sport i pravilnu ishranu. Epizode namijenjene djeci koje se bave sportom, nebitno na kom nivou uspjeha, prikazaće suštinske prednosti koje pružaju sport i pravilna ishrana. Mišljenja smo da u Crnoj Gori ima mnogo talentovane djece koja nemaju adekvatne uslove za razvoj njihovog talenta. Serijal bi bio skroman inicijator da se trenutna situacija podigne na bar za jednu stepenicu veći nivo. Želimo da skrenemo pažnju na potencijal koji pripada samo nama, koji je neosporan, potencijal koji zaslužuje mnogo više.

Bilo je na kanalima:

TVCG MNE  

PREPORUKE
 • Baumhaus (2004)

  image
  Die Moderatoren Juri Tetzlaff und Singa Gätgens und ein leuchtender Stern präsentieren im „KiKA Baumhaus“ die schönen Bilder und Bastelarbeiten an, die die...
 • Kreativni izazov

  image
  Emisija za djecu.
 • Briko

  image
  Meet Briko and his best friend Hepi! Every episode, they'll open a new mystery box, packed with artistic projects for you to try! Don't miss Briko.
 • EnTenTinići (2021)

  image
  Zapjevajte uz mišicu En, slonića Tena i zebru Tinu poznate dječje pjesmice!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.