Ocjena: 7.2/10

Jedne noći 2004. pucnji su odjeknuli uspavanim švedskim selom Knutby. Ubijena je mlada žena, a njezin susjed zadobio je više rana iz vatrenog oružja. Pozornost svijeta usmjerila se na usko povezanu pentekostalnu zajednicu.
Jedne ledene noći u siječnju 2004. pucnji su odjeknuli uspavanim švedskim selom Knutby. Ubijena je mlada žena, a njezin susjed zadobio je više rana iz vatrenog oružja. Svjetska pozornost usmjerila se na čvrsto povezanu pentekostnu zajednicu, a sudski spor koji je uslijedio postao je međunarodna senzacija. U emisiji KNUTBY: SLIJEPO VJEROVANJE hvaljeni novinari Martin Johnson i Anton Berg, zajedno s redateljem Henrikom Georgssonom („Most“), žele rasvijetliti što se stvarno dogodilo u selu Knutby. Novinari promatraju slučaj iz novih kutova, pristupaju materijalu koji nikada prije nije otkriven te vode ekskluzivne intervjue s ljudima koji su sada progovorili nakon godina šutnje.

Emitira se na kanalima:

HBO2  

Bilo na kanalima:

HBO  

Sljedeće epizode:

danas
23:00
Knutby: Slijepo vjerovanje 1, ep. 6
PREPORUKE
 • Kronike zločina (1996)

  petak
  image
  'Kronike zločina' (Forensic Files) je američki dokumentarac prikazan u obliku serije koja otkriva kako se zločini, misteriozne nesreće ili epidemije bolesti...
 • Svakodnevni gurmanluci sa Džastin Skofild (2011)

  petak
  image
  A weekday cooking show, hosted by Justine Schofield. She gives tips and insights to viewers, to help make cooking enjoyable for everyone.
 • Superljudi Stana Leeja (2010)

  petak
  image
  Stan Lee and Daniel Browning Smith travel the world looking for humans that have powers like heros from comic books.
 • Trgovci automobilima (2003)

  petak
  image
  Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.