poster

Tvoje lice zvuči poznato,show program,5. sezona,snimak finala

Tvoje lice zvuči poznato (2013)

muzički, tolk šou | Srbija

Ocena korisnika: 8/10

SEZONA: 5

EPIZODA: 12

SINOPSIS

Ovog petka, u finalnoj večeri, učesnici će se naći pred završnim, najvećim muzičkim i scenskim izazovima koje je serijal postavio pred njih.
Morat će dati sve od sebe kako bi što bolje dočarali zadati lik, imaitacijom zabavili publiku, osvojili žiri i gledatelje.
Pobjednik polufinalne emisije showa „Tvoje lice zvuči poznato“ je Daniel Kajmakoski koji je izveo maestralno veoma tešku baladu Sama Smitha “Lay me down”. Članovi žirija su imali samo riječi hvale za ovaj nastup pa nije ni čudo što je dobio najviše poena. Bilo je toplo, nježno, emotivno. Na timskoj tabeli vodi tim 3 u kojem je Daniel zajedno sa Ivanom Peters.
Zabavno-takmičarski serijal Tvoje lice zvuči poznato karakterističan je po tome da sve nagrade koje dobijaju takmičari kroz emisije, kao i sav prihod od sms glasova usmjeren u humanitarne svrhe.

Fotografije

Tvoje lice zvuči poznato,show program,5. sezona,snimak finalaTvoje lice zvuči poznato,show program,5. sezona,snimak finalaTvoje lice zvuči poznato,show program,5. sezona,snimak finalaTvoje lice zvuči poznato,show program,5. sezona,snimak finalaTvoje lice zvuči poznato,show program,5. sezona,snimak finala

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Play TV (2018)

    image
    Koncept emisije je da gost bira plejlistu spotova koji će se puštati tokom emisije uz razgovor sa voditeljkom...
  • Šarenica

    image
    Šarenica je emisija kolažnog tipa koja se emituje subotom i nedeljom na RTS 1 od 9 do 11 sati. Sadržaj su zanimljive reportaže snimljene na terenu i dokumentarne...
  • Reload! Club Classics

    image
    We're going big on dancefloor smashes from across our favourite decades - that's massive tunes from the 90s, 00s and 10s!
  • Nedeljno popodne sa Leom Kiš

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.