poster

Draga neprijateljica

Querida Enemiga (2008)

dramski, romantični | Meksiko

EPIZODA: 11

SINOPSIS

Sestra Trinidad govori Loreni kako ne zna tko je mogao ukrasti njezine i Sarine dokumente. Lorena misli da je možda sestra Asuncion dala Sarine dokumente Sari, ali joj ipak nije jasno tko je uzeo njezine. Chalo kaže Sari da sestra Trinidad s Lorenom traži dokumente u kojima su sve informacije o djevojkama. Sara je zamoli da joj javlja sve što sazna o Loreni. Lorena i Alonso se opraštaju sa sestrama i djecom u sirotištu. Alonso govori Loreni da je, nakon svega što mu je rekla o svom životu, cijeni još više. Paula, Greta i Maruja odlaze u diskoteku u koju zalaze moderne raspuštenice i udovice, no Maruja misli kako to nije njezin oblik zabave i ne osjeća se ugodno na takvim mjestima. Paula ugleda Darija kako ulazi u restoran i pomisli da se posvađao sa Jacqueline te mu prilazi. Maruja dolazi kući i nalazi Rossy i Juliana u krevetu. U napadu bijesa izbaci ga iz kuće. Rossy pak, bijesna, odluči otići iz majčine kuće i govori Loreni kako ne može više podnijeti tu situaciju. Sara moli Lorenu da joj pomogne položiti ispit jer ne zna ništa o kuhanju. Diana dovodi Vasca kući, a Omaru se svidi što je s njim. Vasco je uzrujan i traži da mu Hortensia i Jaime kažu zašto je njihov ujak Omar otišao od kuće.

Fotografije

Draga neprijateljicaDraga neprijateljica 02Draga neprijateljica 03Draga neprijateljica 04Draga neprijateljica 05Draga neprijateljica 06Draga neprijateljica 07Draga neprijateljica 08Draga neprijateljica 09Draga neprijateljica 10Draga neprijateljica 11Draga neprijateljica 12Draga neprijateljica 13Draga neprijateljica 14Draga neprijateljica 15

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.