poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

dramski | Meksiko

EPIZODA: 167

SINOPSIS

Rodrigo kaže sutkinji da ga je Aaron iskoristio zajedno sa svojim pomagačem Lorenzom Onateom, te da je priznao krivnju kako bi zaštitio Marianu Franco. Aaron dozna da Pamela mora dati iskaz, te je nazove kako bi utvrdili posljednje detalje svoga putovanja. Ona snima njihov razgovor i kaže mu neka kupi karte za neko jednostavno putovanje i da će dobiti svoje podatke u četiri sata. Pamela anonimno nazove Minervu i kaže joj da je Aaron vara, te joj da adresu na kojoj će se uvjeriti u to. Minerva nađe Aarona u Pamelinoj sobi napola razodjevenog. Aaron optuži Pamelu da mu je smjestila klopku, a ona ga optuži da ju je iskoristio. Pamela pusti Minervi snimljeni razgovor s Aaronom u kojem joj Aaron predlaže zajedničko putovanje. Aaron pokušava uvjeriti Minervu da Pamela želi uništiti njihov brak.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.