SEZONA: 1

EPIZODA: 17 - Hong Kong

SINOPSIS

Okosnica emisije su satirični razgovori između trojice aktera, komentari koji podsećaju na "Stand Up" formu. U pitanju su kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevice, okolnosti, društveno-političke situacije, sporta, sveta zabave, njihovi lični stavovi o različitim temama. Ideja vodilja je prikaz radnog dana u nekom nepostojećem javnom preduzeću i razmišljanja trojice zaposlenih o dnevnim događanjima u istom, ali i o životu i društvu uopšte. Teme crpe iz dnevne i sedmične štampe, iz različitih blogova, sajtova, razgovaraju o filmovima, serijama, emisijama - radijskim i televizijskim. Ideja je da akteri na na duhovit način komentarišu aktuelna zbivanja, da nasmeju gledaoce i da ih podstaknu na razmišljanje. Autori i glumci serijala "Državni posao" su Nikola Škorić, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković, reditelj je Stojče Stoleski, a urednik: Sonja Kokotović.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vestiaires (2011)

    image
    From the cloakrooms of the swimming pool where they train, Romy and Orson, two disabled swimmers, share their world view with us, full of humor and self-mockery.
  • Most Ridiculous (2016)

    image
    The strangest viral clip show around returns and it's the turn of fashion crimes to get the Most Ridiculous treatment. From catwalk chaos to photo shoot fails....
  • Preživeti Beograd (2019)

    image
    Ružica (Nina Nešković) dolazi iz sela kod Kragujevca – svojeglava je, odlučna i istrajna u svojim namerama. Upisuje veterinu, i ostavljajući porodični dom za...
  • Rodzinka.pl (2011)

    image
    Ludwik and Natalia are struggling with upbringing their 3 sons.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.