poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

dramski | Meksiko
Reditelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 138

SINOPSIS

Rodrigo je i dalje na terapiji kod Erike Robledo. Minerva kaže Isadori da ne bi trebala piti alkoholna pića jer tada koketira s muškarcima. Fedra kaže Minervi i Isadori da je sazvala supruge članova Vijeća kako bi im ispričala kakva je Mariana Franco i kako bi supruge pripazile na svoje muževe. Fedra nazove suprugu Demetrija Urbana, a Demetrio joj kaže da je Mariana Franco poštena i voljena u Vijeću, te da prestane izmišljati tračeve. Kassandra kaže Hilariju da će zaposliti Sanjuanu s obzirom na to da se ona ne želi vratiti na selo. Hilario odgovori da ga ne zanima ništa u vezi sa Sanjuanom. Erika pokušava uvjeriti Rodriga da Gaviota nije idealna žena i da je mora prihvatiti sa svim njezinim vrlinama i manama. Kaže mu da je to prava ljubav. Alonso pita Gaviotu je li Rodrigo muškarac s kojim bi željela provesti ostatak života. Gaviota odgovori da ga voli, ali da osjeća grižnju savjesti jer ako se on rastane, žena će mu braniti da viđa sina. Alonso je pita bi li mogla živjeti bez Rodriga Montalva.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.