poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

dramski | Meksiko

EPIZODA: 65

SINOPSIS

Fedra i Minerva kažu gđi Pilar da moraju reći g. Videgarayu da se ne miješa u obiteljske poslove jer će on sigurno braniti Gaviotu i tad će Aaronovi planovi pasti u vodu. U očaju Rodrigo zapali kućicu u kojoj su nekada živjele Gaviota i Clarita. Daniela pokušava otrčati onamo gdje je on, ali Roman i Elvis je zadrže. Radnici pokušavaju ugasiti požar. Uplakani Rodrigo kaže Danieli da je spalio uspomenu na Gaviotu. G. Videgaray kaže gđi Pilar da neke stvari u vezi s Gaviotom nisu onakve kako ih Aaron prikazuje. Kaže da ona nije laka cura, da je otišla shrvana. Gđa Pilar ga upozori da ako sazna da se on miješa u obiteljske probleme, narušit će njihovo prijateljstvo. Rodrigo optuži Jamesa da je raskrinkao Marianu pred njegovom obitelji.

Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.