Ocena korisnika: 7/10
(2 glasova)

SEZONA: 12

EPIZODA: 1 - COME AS YOU ARE, 1. dio

SINOPSIS

Doživljaje skupine učenika u državnoj školi Degrassi nastavljamo pratiti i u 12 sezoni ove popularne i hvaljene kanadske serije za mlade. Serija je smještena u svijet koji su osmislili Linda Schuyler i Kit Hood 1979. godine, a Novi naraštaj četvrta je serija u franšizi Degrassi i snimljena je nakon The Kids of Degrassi Street, Degrassi Junior High i Degrassi High.
Poput svojih prethodnika, Degrassi: Novi naraštaj bavi se temama koje zaokupljaju mlade koji se suočavaju s različitim izazovima kao što su loša slika o sebi, pritisak vršnjaka, spolni identitet, zlostavljanje djece, zloporaba droga i dr. Serija je doživjela uspjeh kod kritičara (opisana je kao najvjerodostojnija dramska serija za tinejdžere na televiziji), a nominirana je i osvojila je mnogobrojne nagrade kanadskih strukovnih udruga i medija, 10 CSA (Canadian Screen Award), 7 nagrada Gemini, kao i Peabody, Teen Choice i Young Artist. Četiri puta bila je nominirana za Primetime Emmy u kategoriji najboljeg programa za mlade.
Degrassi se bavi zanimljivom skupinom adolescenata i mladih odraslih osoba koji u školi Degrassi proživljavaju uspone i padove tinejdžerskog doba. U 12. sezoni serija prati Fionu (Annie Clark), Clare (Aislinn Paul), Alli (Melinda Shankar), K.C.-ja (Sam Earle), Connora (AJ Saudin), Jakea (Justin Kelly), Katie (Chloe Rose), Imogen (Cristine Prosperi), Jennu (Jessica Tyler), Davea (Jahmil French), Drewa (Luke Bilyk), Adama (Jordan Todosey), Biancu (Alicia Josipovic), Elija (Munro Chambers), Owena (Daniel Kelly), Marisol (Shanice Banton), Tori (Alex Steele), Mayu (Olivia Scriven), Tristana (Lyle O'Donohoe) i Ziga (Ricardo Hoyos). Nastavničko osoblje uključuje prof. Oh (Cory Lee) i ravnatelja Simpsona (Stefan Brogren). 12. sezona u seriju uvodi nove likove Mikea Dallasa (Demetrius Joyette), Cama (Dylan Everett), Becky (Sarah Fisher) i Lukea (Craig Arnold).
Rađaju se nova prijateljstva, stari su odnosi na kušnji, a suparništvo među učenicima doseže novu razinu. 12. sezona duhovito i s mnogo srca nastavlja istraživati inovativne priče.
Dok se učenici Degrassija vraćaju na nastavu, Drew odluči kako je pogodan trenutak da prekine s Katie i izgradi pravu vezu s Biancom. No uvjeriti Katie da to prihvati drugi je par rukava, a Bianci ponestaje strpljenja. Clare se vraća s praznika uzbuđena što će se ponovno povezati s Elijem, ali uzvraća li joj on osjećaje? Teško je procijeniti, a Clare ga nipošto ne želi prestrašiti.

Fotografije

Degrassi The Next GenerationDegrassi The Next GenerationDegrassi The Next Generation

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Das Traumhotel (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.