Ocena korisnika: 10/10

EPIZODA: 8

SINOPSIS

Primjeri serijskih silovatelja u Hrvatskoj su rijetki, ali prisjećamo se jednog takvog slučaja iz prošlosti, kada je manijak nasumično napadao žene po Zagrebu. U Zagrebu se dogodilo i seksualno zlostavljanje posjetiteljice disko-kluba, gdje su policiji pomogle fotografije snimljene mobitelima u gužvi, tijekom brucošijade i velikog koncerta. U Petrinji do rješenja se došlo brzo, ali to slučaj sustavnog seksualnog obiteljskog zlostavljanja djevojčice nije učinio ništa manje šokantnim.
Produkcija: Interfilm za HRT

Fotografije

CSI Hrvatska: Seksualni zločiniCSI Hrvatska: Seksualni zločini

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • World's Most Evil Killers (2017)

    image
    An in-depth look at the lives and crimes of some of the World's most evil killers including Jeffrey Dahmer, Richard Ramirez, Cary Stayner, Leonard Lake, Dorothea...
  • Ubistvo u rodnom gradu (2019)

    image
    Koristeći brzinu i intimnost širenja lokalnih vijesti, pričamo priče o istragama ubojstava koje su okrenule naopačke male gradove i zajednice.
  • Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem (2016)

    image
    Autor poznatog serijala "Dosije" Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora. Za...
  • Auf Streife - Berlin (2016)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.