poster

Zvijezde pjevaju

Zvijezde pjevaju (2007)

muzički, rijaliti šou | Hrvatska
Reditelj: Dalibor Sokolić

SEZONA: 2

EPIZODA: 5

SINOPSIS

U petoj emisiji u utrci za naslov najboljeg ostalo je pet zvjezdanih pjevačkih parova, a kako se polako približavamo finalu, atmosfera u studiju Anton Marti Hrvatske televizije postaje sve uzbudljivija.
Svaki par u večerašnjoj emisiji ponudit će interpretaciju po jednog glazbenog žanra: Maja i Željko pjevat će pop, Jacques i Mila swing, Karmela i Đani rock 'n' roll, Nikša i Ivana country, a Marija i Goran soul.
Odluka stručnog žirija u sastavu Husein Hasanefendić Hus, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Rajko Dujmić ni večeras neće biti nimalo laka, a tko će napustiti natjecanje u konačnom će zbroju odlučiti i glasovi gledatelja koji tijekom cijelog tjedna mogu glasovati na sljedeće brojeve telefona:

ŽELJKO TOMAC i MAJA BLAGDAN 061 5104
KARMELA VUKOV COLIĆ i ĐANI STIPANIČEV 061 5105
NIKŠA KUŠELJ i IVANA KINDL 061 5106
GORAN NAVOJEC i MARIJA HUSAR 061 5107
MILA ELEGOVIĆ i JACQUES HOUDEK 061 5108

Izvođači nastupaju uz pratnju banda "Zvijezde sviraju".

Nagrada za jednog od gledatelja koji glasuju je 10.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Borbe za skladišta (2010)

    image
    Dokumentarni serijal „Bitka za skladište“ prati četiri tima strastvenih istraživača napuštenih skladišta koji putuju Kalifornijom u potrazi za potencijalnim...
  • Ukleta bolnica (2014)

    image
    Ako želite biti profesionalni lovac na duhove morate biti prilično otkačeni! Ova neustrašiva ekipa odlazi u najopakije američke ludnice u potrazi za duhovima......
  • Zlatna groznica: Parkerove staze (2017)

    image
    Parker Schnabel podvrgava se krajnjem testu da bi vidio može li se poput svojih predaka pokušati obogatiti na Putu zlatne groznice u Klondikeu.
  • Lovac na starine: Klasični automobili (2018)

    image
    U ovom serijalu kojeg će obožavati ljubitelji starih automobila pratimo Drewa Pritcharda i Paula Cowlanda, koji je publici poznat iz serijala 'Turbo Pickers", dok...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.