poster

The Voice Hrvatska koncert

The Voice Hrvatska (2015)

muzički, rijaliti šou | Hrvatska

Ocena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SINOPSIS

U prvoj od 15 epizoda HRT-ovog showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak počeli su popunjavati svoje timove i odabrano je devet natjecatelja.
U prvoj od pet emisija audicija svi su kandidati izmamili osmijeh na licima mentora i zaslužili njihove pohvale, a bilo je i onih koje su svi željeli u svom timu. Čak i oni koji nisu prošli na audiciji stavili su mentore u nedoumicu, jer su pravo nastupa dobili samo dobri pjevači. O prolasku su uistinu odlučivale nijanse. Indira tako u svom timu ima troje kandidata, dok su Jacques, Tony i Ivan odabrali po dvoje.

Fotografije

The Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncertThe Voice Hrvatska koncert

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pinkove zvezdice

    image
    “Pinkove zvezdice” predstavljaju regionalno muzičko takmičenje za decu do 15 godina. Otkako je počeo sa emitovanjem 2014. godine, ovaj dečiji šou program je...
  • Vino i večera sa braćom Stajn (2019)

    image
    U ovoj seriji pratimo Jacka i Charlieja Steina, braću s jedinstvenom povezanošću, na njihovom putovanju kroz krajolik koji oduzima dah, Južnoafričkim zapadnim rtom.
  • Bunt (2015)

    image
    U emisiji Bunt voditeljica razgovara sa mnogobrojnim gostima na temu izazova sa kojima se susreću oni koji se bave muzikom.
  • Toxic Pop

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.