SEZONA: 1

EPIZODA: 161 - EPISODE 161

SINOPSIS

Melina je ipak oslobođena od svih optužbi. Ahil je zaprosi te oni svima zvanično saopštavaju svoju odluku. Sifis se ponovo sukobljava sa Anastazijom zbog njene odluke da smijeni Minasa. na Kritu upoznaje Vasiliki i ona mu se veoma dopadne. Dafni poziva Patrokola na večeru, a Marko to koristi da sazna sve detalje o njegovoj prošlosti. Stefanija ima problema u školi. To naljuti Angeliki, koja ponovo poseže za drogom. Sifis je zabrinut za sve što se dešava, ali ga posebno naljute vijesti o vjenčanju koje dolaze sa Kipra.

Fotografije

Voće strastiLjubav s okusom vina 02

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Ostrvo (2010)

    image
    Serija Otok (eng."The Island", grč.„To Nisi“) nastala je na osnovu istoimene knjige, bestsellera 2009.godine, autorice Victorie Hislop, britanske književnice i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.