SEZONA: 1

EPIZODA: 95

SINOPSIS

Gđa Carlota govori Juanu Jaimeu da Lucrecia ima zatajenje bubrega i da je pala u depresiju. Juan Jaime kaže da će njegova Udruga učiniti sve što može. Maripaz pokušava razgovarati s Álexom, a on je uporno odbija. Potuži se Ivánu da se osjeća jako usamljeno i da joj je nemoguće pridobiti Álexa. Suznih očiju moli ga da razgovara s Álexom kako bi joj pružio priliku da budu prijatelji. Maripaz moli baku da joj dopusti da se preseli k njima. Kaže joj da žali zbog svega što je učinila i da joj je potrebna ljubav koju joj samo obitelj može dati. Camilo moli Lucíju da mu oprosti zbog njegova ponašanja. Maripaz se rastuži kad joj Iván kaže da Álex ne želi izaći s njom, a ona mu odgovori kako je sigurna da i Lucía o njoj ima loše mišljenje. Iván ju podsjeća kako se ponašala prema sestri kad su živjele zajedno, te kaže da ne očekuje da će je ona prihvatiti najedanput. Carmen traži Juana Jaimea i moli ga da dopusti njoj i Lichiti da žive kod njega. On ih rado prima. Carolina s oduševljenjem govori Antolínu da je trudna.

Prema priči Marije Zarattini.

Fotografije

Moć sudbineMoć sudbine 01Moć sudbine 03Moć sudbineMoć sudbine 04Moć sudbine 05Moć sudbine 06Moć sudbine 07Moć sudbine 08Moć sudbine 09Moć sudbine 10Moć sudbine 11Moć sudbine 12

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.