SEZONA: 1

EPIZODA: 60

SINOPSIS

Anthony kaže Ivánu da neće objaviti zaruke s Lucíjom. Iván mu odvrati da se ženi s Maripaz. Anthony odgovori da poštuje njegovu odluku, premda se s njom ne slaže. Anthony kaže Carloti da će prirediti okupljanje kako bi proslavili useljenje u novu kuću. Pozvat će sve poljoprivrednike i želi da i ona dođe. Gđa Carlota pita hoće li Iván najaviti svoju ženidbu s Maripaz. Anthony odvrati da neće jer ne želi da Lucía bude ponižena. Juan Jaime kaže Camilu da je poslao novac njegovoj sestri, ali da su mu ga vratili. Da bi oraspoložila Lucíju, Berenice je poziva u diskoteku. Ona jedva pristane. Netko joj uspe drogu u piće i zato je Cleto nađe u autu kako spava na stražnjem sjedalu. Gđa Carlota moli Cleta da nikomu ne govori o tome događaju. Lucía joj ispriča da se nakon pića osjećala loše i da se zatim ničega više ne sjeća. Gđa Carlota se naljuti kada ugleda da je nestao njezin nakit. Tvrdi da ga je Maripaz uzela kako bi isplatila odvjetnika. Lucrecia kaže da ga je ona uzela i da je slobodno može strpati u zatvor. Iván kaže Carolini da se zbog sina odriče Lucíje, žene koju ludo voli, i da se zato ženi s Maripaz. Lucrecia predbaci Maripaz jer je ukrala bakin nakit. Ona joj odvrati da se zahvaljujući nakitu ona udaje za Ivána i da će svi izvući korist iz toga. Lucrecia joj kaže da se on njome ženi zbog djeteta i pita je komu je prodala nakit.

Prema priči Marije Zarattini.

Fotografije

Moć sudbineMoć sudbine 01Moć sudbine 03Moć sudbineMoć sudbine 04Moć sudbine 05Moć sudbine 06Moć sudbine 07Moć sudbine 08Moć sudbine 09Moć sudbine 10Moć sudbine 11Moć sudbine 12

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.