poster

Vijesti iz Svete Zemlje: Terra Santa News

Terra Santa News (2023)

informativni | Izrael

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SINOPSIS

“Molim vas, braćo, ostanite ovdje” - riječi su Generalnog ministra fra Massima Fusarellia franjevcima Svete Zemlje koji je od 15. do 20. travnja proveo intenzivne dane u Kustodiji Svete Zemlje. Posjet se dogodio u vrijeme velikih napetosti zbog eskalacije sukoba na Bliskom istoku. Zahvalivši svojoj braći, zamolio ih je da s vjerom i hrabrošću nastave misiju.; Fra Francesco Patton predslavio je Misno slavlje u zajedništvu s katoličkom zajednicom 'Dobri Pastir' iz Jerihona. Proslava je održana na stotu obljetnicu izgradnje crkve koja je djelo arhitekta Antonija Barluzzija.; 'Jedini put do mira je ljubav', riječi su njujorškog nadbiskupa, kardinala Dolana, tijekom njegova petodnevnog posjeta Svetoj zemlji. Tim riječima dao je nadu i izrazio suosjećanje svih američkih biskupa stanovništvu koje proživljava neprestano rastuće sukobe.

Fotografije

Vijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete Zemlje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Podręcznik do Studiowania Biblii

    image
  • So gesehen (1989)

    image
  • Danas u Srpskoj

    image
    Informativna emisija BN televizije o aktualnim događanjima u Republici Srpskoj.
  • Zelena prognoza

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.