SEZONA: 1

EPIZODA: 153

SINOPSIS

Nives je toliko ushićena da ne može dočekati dan svog vjenčanja. Marica je pristala biti joj kuma, a čak se i Dragica sprema doći u Split kako bi pomogla u pripremama za svadbu. S druge strane, Marko se posvađao i s Jakovom pa očajan zbog svega utjehu traži u alkoholu i tumaranju po splitskim ulicama, dok se Srđan brine za Milu u kolibi i otvoreno joj prizna da bi, da nije pogriješio u svojim odlukama, njih dvoje ipak bili zajedno. Za to vrijeme Ivan poziva Suzanu da se još jednom nađu prije nego što on ode iz Splita.

Fotografije

Ruža vjetrovaRuža vjetrovaAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj Odak

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.