poster

Heartland: The Path Less Traveled

Heartland (2023)


Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 17

EPIZODA: 1 - The Path Less Traveled

SINOPSIS

Najdugovječnija kanadska serija Heartland nastavlja se 17. sezonom, koja se odvija na legendarnom imanju Heartland i u izmišljenom gradiću Hudsonu u podnožju prekrasnog Stjenjaka. Zanimljivo je da u seriji glume isti glumci od samoga početka, pa je i to dokaz koliko im je ona, kao i gledateljima diljem svijeta, prirasla k srcu.
Tema koja se provlači kroz ovu sezonu je prihvaćanje neočekivanog, nova iskustva i spoznaje, kretanje nepoznatim stazama. Obitelj Bartlett Fleming naći će se pred novim izazovima, spremni na nove pustolovine i veze. Ali ma koliko život donosi iznenađenja, Amy, Lou, Jack i Tim, četvero najvažnijih i najpostojanijih likova, ostaju vjerni Heartlandu, koji je naraštajima u njihovu vlasništvu.
Ova sezona ima 10 epizoda, od kojih je prva ujedno i 250. nastavak serije koja je krenula u emitiranje davne 2007. godine.
---
Amy je iznenađena kada se na ranču pojavi Mallory u zadnjim tjednima trudnoće s divljim konjem. Jack i Tim ponovno nalaze temu za nadmetanje, a Lou se mora suočiti s poznatim suparnikom za mjesto novog gradonačelnika Hudsona.

TRAJANJE: 45 min

Fotografije

HeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartland

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
  • For Heaven's Sake (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
  • Koreni (2018)

    image
    "Koreni" je serija nastala prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića. Radnja romana i serije odigrava se u imaginarnom selu Prerovo, u poslednjim decenijama 19....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.