poster

Dinastije

Dynasties (2018)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Francuska, Kina

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na veličanstvenim svjetskim lokacijama intiman je prikaz života nekih od najkultnijih životinja na svijetu. Kako pratimo njihove priče, svjedočimo nevjerojatnoj odlučnosti u zaštiti obiteljske loze kad su suočene sa suparnicima ili kušnjama teških uvjeta u kojima žive. Ova prekrasno snimana serija istražuje složene odnose pet naših najslavnijih i najugroženijih životinja te prikazuje timski rad potreban za zadržavanje teritorija. Od afričkog divljeg psa, koji se mora sukobiti s ambicioznom kćeri u opasnoj borbi za dragocjeno lovište, do mužjaka čimpanze, koji se očajnički pokušava vratiti na vlast nakon što ga je potukao suparnik u čoporu, serija vas uvlači u svaki dirljivi trenutak i svaku tužnu izdaju kojom jedinke nastoje stvoriti dinastiju koja će vladati generacijama.

Fotografije

DinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastijeDinastije

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Divlji Čile (2018)

    image
    Ova prelepa i intrigantna serija istražuje neverovatan divlji svet Čilea koji obuhvata najraznovrsnije životinje i biljke.
  • Zapisi

    image
    Dokumentarna emisija.
  • Swimwear

    image
    Gorgeous girls, exotic beaches & trendy swimwear. a glance at the hot & sexy swimwear collections of this season; your chance to see what's happening in the world...
  • Porodične oaze građanske Srbije

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.