SINOPSIS

U fokusu emisije je susret studenata i njihovih mentora iz Srbije i Evrope u Arheološkom parku Viminacijum, s ciljem popularizacije i boljeg vrednovanja kulturne baštine i pronalaženja dijaloga između stručnjaka iz oblasti kulturnog nasleđa i mladih, danas poznatih kao milenijalci.
U rubrici filmska kritika govorimo o kontroverzama koje prate berlinskog pobednika, film "Na brodu Adaman“ Nikole Filibera koji je otvorio Martovski festival u Beogradu.
Vodimo vas na 45. Salon arhitekture-salon dijaloga koji je otvoren u Muzeju primenjene umetnosti.
U emisiji predstavljamo zbirku priča Pitera Hobsa "Čitavog dana bih se vozio u svom strava plavom vozu“, kao i novo ilustrovano izdanje putopisa "Afrika“ Rastka Petrovića.
U Kulturnom centru predstavljamo tri predstave Crnogorskog narodnog pozorišta koje su izvedene u Beogradskom dramskom pozorištu, a u okviru festivala "Naši dani“.
Emisiju završavamo sećanjem na Franca Kafku, povodom 140 godina od rođenja velikog pisca.
Urednik emisije: Svetlana Ilić

Fotografije

Kulturni centar, nedeljni kulturni magazin: Kulturni centarKulturni centar, nedeljni kulturni magazin: Kulturni centarKulturni centar, nedeljni kulturni magazin: Kulturni centarKulturni centar, nedeljni kulturni magazin: Kulturni centar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.