SEZONA: 9

EPIZODA: 2

SINOPSIS

Na autoputu Tom i Semir uhite vozača koji je pri punoj brzini slijedio drugi automobil. Prilikom ispitivanja u postaji, policajci shvate da je vozač umirovljeni detektiv Lambertz, koji je bio za petama dotičnom gospodinu Krameru, svom susjedu za kojeg tvrdi da je kriminalac. Daljnja istraga nije otkrila nikakve kriminalne radnje gospodina i gospođe Kramer, no istražitelji ubrzo saznaju da je Kramer prije dvije godine bio suspendiran s posla. Na temelju novih informacija Tom i Semir odlaze u ponovnu pretragu Kramerovog skladišta, gdje otkrivaju Lambertza bez svijesti, a na zidu, uz pomoć ultraljubičastog svjetla, detaljan plan pljačke.

Fotografije

Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Havaji 5-0 (2010)

    image
    Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
  • Mornarički istražitelji: Los Anđeles (2009)

    image
    Mornarički istražitelji: Los Anđeles je drama o opasnom svetu jedinice NCIS, u kome se neprestano odvija hvatanje opasnih i lukavih kriminalaca, koji su pretnja...
  • Njuškalo (2013)

    image
    Ukrajinska, detektivska serija prati neobičnog detektiva koji koristi svoju neverovatnu sposobnost njuha u rešavanju zločina i rekonstrukciji događaja. On pre...
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.