Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 1/10
(2 glasova)

SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - Devon with Sarah Millican

SINOPSIS

U prvoj epizodi Sandi Toksvig odvest će poznatu komičarku i autoricu Saru Millican na odmor u Devon. Sarah je možda uzela predah od turneje koja obuhvaća 170 nastupa, ali dvije prijateljice ipak će se neprestano smijati. Najprije će odsjesti u prelijepoj kući na obronku, nadahnutoj skandinavskim stilom i okruženoj šumom. Povezujući se s prirodom, posjetit će divljinu Exmoora, gdje će ljubiteljica životinja Sarah pomoći dati ime mladuncima ponija. U zaljevu Lee na sjevernoj obali Devona Sandi i Sarah odsjest će u vjetrenjači iz 16. stoljeća, građevini bogate povijesti smještenoj uz more. Dvije prijateljice naposljetku će otići u Crowness Cleave i iskušati neobične toplice te još jedan tretman za vrhunsko opuštanje - zvučnu kupku. Jedino to će ih prisiliti da se prestanu smijati barem nekoliko minuta.

Fotografije

Priroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljice

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.